
Η τιμή στο κρέας -το βασικό συστατικό στο σουβλάκι και ο λόγος που ακρίβυνε τα τελευταία χρόνια- υποχωρεί, ωστόσο το σουβλάκι ανεβαίνει.
Η αρχή έγινε από δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων που προσελκύουν τουρίστες από το εξωτερικό και διάφοροι καταστηματάρχες σε όλη την Ελλάδα σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σουβλάκι αναμένεται να είναι φθηνό, μόνο αν περιλαμβάνει λιγότερο κρέας ή δεν έχει πατάτες και τα συναφή. Αυτό για κάποιους είναι «παραδοσιακό», για άλλους «απλό» και ή και «λιτό».
Δείτε τι λέει επιχειρηματίας για το σουβλάκι, το φαγητό που κάποτε ήταν το εθνικό junk food, αλλά πλέον γίνεται είδος πολυτελείας: