Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Οι αυξήσεις δεν άφησαν ανεπηρέαστη ούτε τη μπουγάτσα - ''Τσιμπάει'' η τιμή της

Μπουγάτσα με κρέμα, τυρί, κιμά ή οποιαδήποτε άλλη γέμιση είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων, όμως, η τιμή της έχει πάρει την ανιούσα.

Όπως αναφέρουν επαγγελματίες του κλάδου οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες τούς αναγκάζουν να αυξήσουν τις τιμές τους, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη Θεσσαλονίκημία μερίδα μπουγάτσα με κρέμα ή τυρί –που είναι οι δημοφιλέστερες– κυμαίνονται από 2,50 – 2,60 ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι που η τιμή ήταν στα 2,30 – 2,40.

Μία μερίδα μπουγάτσα με μία πιο ιδιαίτερη γέμιση όπως κιμά ή γραβιέρα, μπορεί να φτάσει και τα 3 ευρώ.

Με τις ανατιμήσεις που σημειώνονται συνεχώς στις πρώτες ύλες, δεν αποκλείεται να δούμε νέες αυξήσεις στο αγαπημένο έδεσμα.

 

Tags
Back to top button